Over ons

HartRaad - Gerard en Heidi HardemanMijn naam is Gerard Hardeman en ik woon samen met mijn vrouw en zoon in Vaassen. Sinds mijn jonge jaren ben ik werkzaam geweest in de supermarktbranche waarvan de laatste 11 jaar als zelfstandig ondernemer. Na deze lange periode in de supermarktbranche, heb ik samen met mijn vrouw besloten te stoppen met ons bedrijf. Al langere tijd liep ik met de ambitie om een andere invulling aan mijn leven te geven. De behoefte om meer naar mijn medemens om te kijken en wat voor hen te kunnen betekenen ben ik gaan volgen.

Na de bedrijfsbeëindiging kwam ik, door vrijwilligerswerk te gaan doen, steeds meer in aanraking met een kwetsbare groep mensen. Door echt in contact te komen met deze mensen, die door verschillende oorzaken min of meer buiten de maatschappij zijn komen te staan en daardoor een grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt,  groeide ook mijn behoefte om voor deze kwetsbare mensen wat te kunnen betekenen. Vanuit deze intentie is HartRaad ontstaan.

Mijn vrouw Heidi heeft altijd meegewerkt in ons bedrijf, maar daarvoor was zij werkzaam in de gezondheidszorg. Voor haar voelt het weer als thuiskomen om met mensen aan het werk te gaan en te helpen HartRaad tot een bloeiend bedrijf te maken.

Vanuit mijn ervaring als werkgever zie ik veel mogelijkheden voor deze mensen om weer structuur en invulling aan hun leven te kunnen geven. Met als doel een terugkeer in de maatschappij haalbaar te maken en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt weer te vergroten. Met de kennis en ervaring van Heidi in de gezondheidszorg staan wij garant voor een bedrijf waar groei van de mens als individu voorop staat.